O nama

Tvrtka Angel tim d.o.o. registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu. Dugogodišnja tradicija proizvodnje čarapa u našoj sredini stvorena je u bivšoj tvornici čarapa «Sloboda». Stručnim kadrom donesena je u naše pogone gdje se dalje nadograđuje.
Poduzeće Angel tim d.o.o. ima tradiciju proizvodnje čarapa iz ranih devedesetih godina. Danas poduzeće Angel tim posluje na lokaciji Gornji kraj 11 u Samoboru u proizvodnoj hali površine cca 550 m2, sa 12-15 zaposlenih djelatnika.
Naša glavna djelatnost je proizvodnja muških, ženskih, dječjih , baby i prigodnih čarapa s proizvodnim pogonom, veleprodajom i izdvojenom tvorničkom maloprodajnom trgovinom u Samoboru (adresa Perkovčeva 14 tel.01/3326-822). Također naše proizvode možete pronaći i u trgovačkim lancima Plodine, Kaufland, Tintilinić i Union.

Naša misija je: „Proizvedimo što kvalitetniju pamučnu čarapu iz ekološki obojanog pamuka“.

Proizvodnja se odvija na strojeva poznate tvrtke Cesare Colosio iz Brescie u Italiji. Ovi suvremeni, računalno vođeni strojevi omogućavaju iznimno visoku produktivnost i vrhunsku kvalitetu, te brze izmjene proizvodnog programa i smanjenje troškova.

Poslovna politika tvrtke temelji se i na kvalitetnoj suradnji s malim trgovcima i velikim robnim kućama poput Plodina i Kauflanda, pa tako čarape Angel tim-a možete pronaći diljem Hrvatske.